Mannenmode bij Albert

Fish named Fred

Kleurrijke en vrolijke patronen, dat kenmerkt A Fish named Fred. Overhemden en jasjes die net even die vrolijke touch hebben. A Fish named Fred is al een begrip sinds 2011 en in Emmen is Albert Mannenzaken dan ook een trots verkooppunt.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Een printje of vrolijke combinatie van kleuren is leuk, maar daar houdt het bij a Fish named Fred niet op. Fred levert hoogwaardige kwaliteit kledingstukken. De verfijnde stoffen worden vakkundig samengebracht en de pasvorm van de overhemden en jasjes is ongekend. Een overhemd, jasje of overjas van A Fish named Fred gaat jaren mee.

 

Twee keer per jaar nieuwe prints

Twee keer per jaar lanceert A Fish named Fred een nieuwe lijn. Dit betekent dat er nieuwe kleurencombinaties komen, nieuwe kledingstukken en voor de echte fans het belangrijkste: nieuwe prints. De prints variëren van potloodjes tot skibrillen, van autootjes tot boeken. Je kan het zo gek niet verzinnen of A Fish named Fred heeft er een vrolijke print van gemaakt. De echte fans kijken dan ook altijd uit naar de nieuwe collectie die zich kenmerkt door prints met een bepaald thema.

 

Alles matcht

A Fish named Fred levert niet alleen jasjes en overhemden, maar ook bijpassende gillets, schoenen en sneakers. Ook de broek ophouden vergeet a Fish named Fred niet, daar hebben zij hoge kwaliteit lederen riemen voor met hetzelfde patroon als de schoenen. Een outfit van a Fish named Fred kan je zo gek maken als je zelf wil.

 

A Fish named Fred in Emmen

De kleding van a Fish named Fred koop je in Emmen bij Albert Mannenzaken. Albert en zijn team staan voor je klaar om je te adviseren omtrent de collectie van A Fish named Fred. Altijd voorzien van de nieuwste collectie en als trots verkooppunt hét aanspreekpunt om ook bij te bestellen van een bepaalde collectie.

 

Schoenen van Rehab

Óók voor de samenwerking tussen Rehab en A Fish named Fred kan je bij Albert Mannenzaken terecht. De herenschoenen zijn voorzien van dezelfde print als de collectie van A Fish named Fred en kunnen eventueel zelfs geleverd worden met bijpassende riem.

A Fish named Fred heeft nog geen jeans collectie. Daarom adviseren wij de jeans van Alberto of Gardeur, die je ook bij Albert Mannenzaken in de winkel vindt.

Private shopping

Shoppen
op afspraak

1-op-1 advies is bij ons standaard. Maar wil jij zeker weten dat je in alle rust kan shoppen? Met een kop koffie of een drankje. Shoppen op afspraak kan vanaf een bestedingsbedrag van €1.000,-. Hoe het werkt of een afspraak maken? Klik dan op de button hieronder.

Herenmode shoppen bij Albert