Mannenmode bij AlbertBarbour

Het begon in 1894 in een kustplaats in Engeland. John Barbour opent zijn winkel “J. Barbour & Sons”. Hiermee begint de geschiedenis van dit typische Engelse outdoor kledingmerk. Barbour is misschien wel het meest bekend van de wax jassen. Deze jassen lijken op een dikke regenjas en worden gemaakt van gewaxt katoen. Deze natuurlijke was zorgt ervoor dat de jassen waterdicht en vuilafstotend zijn.

 

Barbour shoppen in Emmen

Het klassieke Engelse outdoor merk is door en door bekend. De outdoor jassen, de overshirts, dikke truien en bodywarmers zijn in bijna elke Engelse TV serie terug te vinden. De paardensport weet Barbour ook te vinden. Oftewel, overal waar waarde wordt gehecht aan kwaliteit en duurzaamheid weten ze Barbour te vinden. Barbour shop in je in Emmen bij Albert Mannenzaken. Hier heeft het fantastische merk zijn eigen afdeling. Van bodywarmer tot overshirt en van waxjas tot fijne outdoorjas.

 

De kracht van waxjassen

Al jaren zweren de echte outdoor liefhebbers bij waxjassen. Deze jassen van met wax geïmpregneerd katoen zijn ademend maar tegelijkertijd water en vuilafstotend. Waterdamp kan door de kleine gaatjes in de stof ontsnappen terwijl waterdruppels te groot zijn om er doorheen heen te komen. Ondanks dat de jassen ademend zijn, zijn ze ook winddicht. Vooral in de Engelse countryside zijn de jassen ontzettend populair. Een waxjas van Barbour gaat vele jaren mee, en met goed onderhoud nog veel langer. De waxjassen zijn opnieuw te waxen met de wax van Barbour zelf. Hiermee blijven de jassen goed water- en winddicht.

 

Overshirts en truien

De kleding van Barbour is robuust en gemaakt voor het outdoorleven. Of het nu gaat om een overshirt die je makkelijk aantrekt tijdens het werk in de tuin. Een dikke gebreide trui voor tijdens een zondagse wandeling met de hond of een bodywarmer voor het buitenzetten van de paarden. De kleding van Barbour gaat jarenlang mee en houdt je goed warm en droog tijdens de klussen buiten het huis.

 

Klassieke stijl

De stijl van Barbour is kenmerkend klassiek en chique. Nooit misplaatst in de Engelse countryside, maar ook bij ons in Emmen kom je er altijd goed mee voor de dag. Voor de echte klassieke look combineer je de bovenkleding van Barbour met een broek van Gardeur. Of ga voor een frisse look, met een t-shirt van Cavallaro Napoli, een paar sneakers van Sioux en een overshirt van Barbour. Ons team staat klaar om je te helpen en jouw look compleet te maken.

Private shopping

Shoppen
op afspraak

1-op-1 advies is bij ons standaard. Maar wil jij zeker weten dat je in alle rust kan shoppen? Met een kop koffie of een drankje. Shoppen op afspraak kan vanaf een bestedingsbedrag van €1.000,-. Hoe het werkt of een afspraak maken? Klik dan op de button hieronder.

Herenmode shoppen bij Albert