Mannenmode bij Albert

The Chesterfield Brand

Een garderobe gaat verder dan de kledingstukken die je aan kan trekken. Een goed gevulde mannengarderobe bestaat ook uit kwalitatief hoogwaardige accessoires. The Chesterfield Brand specialiseert zich in kwalitatief hoogwaardige lederwaren. Van laptoptas tot toilettas, van portefeuille tot reistassen. De producten van The Chesterfield Brand passen goed in de garderobe van de moderne man!

 

The Chesterfield Brand koop je in Emmen

De lederwaren van The Chesterfield Brand koop je in Emmen bij Albert Mannenzaken. Hier hebben we de collectie de aandacht gegeven die het verdient. In de stijlvolle vitrine bij ons in de winkel vind je de collectie lederwaren van The Chesterfield Brand. Elk product is geproduceerd met oog op de toekomst. De producten van The Chesterfield Brand gaan generaties mee. Bij Albert Mannenzaken adviseren we je graag. Wees dus welkom in onze winkel aan de Noorderstraat 5 in Emmen.

 

Een nieuwe standaard

The Chesterfield Brand is reeds 10 jaar actief met dezelfde gedachte: Iedereen moet gelijkwaardig profiteren van de mode-industrie. Dit betekent dat The Chesterfield Brand een nieuwe industriestandaard wil zetten en anderen wil inspireren om de gehele supply-chain gelijkwaardig en eerlijk te behandelen. De materialen en grondstoffen worden met respect voor natuur en mens verworven, alle handelingen worden verricht naar de Europese normen en iedereen profiteert van een eerlijke beloning.

De producten van The Chesterfield Brand zijn hierdoor niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar door de korte supply-chain ook nog goed betaalbaar.

 

Een uitermate geschikt cadeau

Weet je niet wat je iemand cadeau moet geven? De lederwaren van The Chesterfield Brand zijn altijd een schot in de roos. Deze hoogwaardige lederwaren zijn een aanwinst voor iedere garderobe. Een cadeau waar de ontvanger jaren plezier aan beleeft. De producten van The Chesterfield Brand bij Albert Mannenzaken beginnen al bij €30,- voor een pashouder.

Private shopping

Shoppen
op afspraak

1-op-1 advies is bij ons standaard. Maar wil jij zeker weten dat je in alle rust kan shoppen? Met een kop koffie of een drankje. Shoppen op afspraak kan vanaf een bestedingsbedrag van €1.000,-. Hoe het werkt of een afspraak maken? Klik dan op de button hieronder.

Herenmode shoppen bij Albert