Mannenmode bij Albert

Ledûb

Een Nederlands merk dat zich volledig richt op overhemden. De overhemden van Ledûb kenmerken zich door de hoge kwaliteit stoffen, goede pasvorm en smaakvolle afwerking. Het van oorsprong Brabantse merk richt zich al sinds 1963 op de productie en verkoop van stijlvolle overhemden.

 

Ledûb, een geniale spiegeling

De merknaam lijkt uit het luchtledige gegrepen, maar niets is minder waar. In 1963 bij de oprichting in Budel kwamen de twee oprichters met de nieuwe naam: “Ledub”, oftewel: Budel maar dan omgekeerd. Wie van de twee oprichters de û heeft toegevoegd is onbekend, maar geeft het merk wel dat extra cachet dat het al 60 jaar draagt.

 

Duurzaamheid

Door een eigen productiefaciliteit in Noord-Macedonië te exploiteren heeft Ledûb de volledige controle over de duurzaamheid van de productie van de overhemden. Een overhemd vraagt bij transport en verkoop een speciale behandeling. De boordstrook en boordvlinder zorgen ervoor dat het overhemd netjes vervoerd en opgeborgen kan worden. Ledûb heeft sinds kort een extra duurzame verpakking waarbij deze kartonnen strook en vlinder zijn gemaakt van plantenafval wat is verwerkt tot karton. Hiermee draagt Ledûb zijn steentje bij aan de verduurzaming van de mode-industrie.

 

Ledûb in Emmen

Ledûb overhemden koop je in Emmen bij Albert Mannenzaken. In onze knusse winkel hebben we een uitgebreide collectie van moderne Ledûb overhemden. Van klassieke boord tot widespread en van strak wit overhemd tot klassieker met borstzakje. Voor lengtematen kan je ook terecht bij Albert Mannenzaken, hierdoor weten we zeker dat er voor iedereen in Emmen een Ledûb overhemd is wat past.

 

Maten en pasvormen

De overhemden van Ledûb komen in verschillende maten en pasvormen. De Slim fit overhemden sluiten goed op het lichaam aan door de extra slanke taillewijdte. De Slim fit overhemden zijn ook bij de mouwen slank gesneden. Natuurlijk heeft Ledûb ook regular fit overhemden. Deze hebben een ruimere pasvorm en zitten wat losser om het lichaam, perfect geschikt voor de ‘Bourgondische man’. De Modern fit van Ledûb heeft een normale tot licht getailleerde pasvorm. Deze universele pasvorm zorgt ervoor dat elke man zich in een goed zittend overhemd kan kleden.

 

Voor casual, business of gelegenheid

Voor elke gelegenheid heeft onze collectie Ledûb overhemden een gepaste oplossing. Combineer de overhemden met een jeans van Alberto en sneakers van Sioux voor een casual look. Draag een Ledûb overhemd onder een kostuum van Roy Robson naar een formele gelegenheid of combineer een smoking overhemd van Ledûb met een chique smoking. De collectie van Ledûb bij Albert Mannenzaken heeft voor iedere man een gepaste oplossing.

Private shopping

Shoppen
op afspraak

1-op-1 advies is bij ons standaard. Maar wil jij zeker weten dat je in alle rust kan shoppen? Met een kop koffie of een drankje. Shoppen op afspraak kan vanaf een bestedingsbedrag van €1.000,-. Hoe het werkt of een afspraak maken? Klik dan op de button hieronder.

Herenmode shoppen bij Albert